محمد میربابایی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تولید گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال استان طی نه ماهه امسال، ۳.۲ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: در ۹ ماهه امسال ۲۵ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال استان تولید شده است.
میربابایی اضافه کرد: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جدید نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۷۰۳ تن بوده ۳.۲درصد رشد داشته است.
وی پیش بینی میشود: تا پایان امسال بیش از ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان تولید شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: همچنین در آذرماه امسال ۲ هزار و ۴۹۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده است.
وی افزود: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در حال حاضر ۱۷ هزار و۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین فعالیت دارند.